Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kartläsaren...bagatell

 

 

Hennes kropp är som

en karta med höga berg

och djupa dalar

åkrar och sommarängar

sjöar med grunda vikar

 

och en mörk skogstjärn

kantad av ett vildvuxet snår

vägar och stigar

slingrar sig över kartan

i alla väderstreck har

 

livet som varit

lämnat sina spår månen

halvt i skugga känn

hur mina fingrar långsamt

vandrar över dina lår

 

din kropp är som en

karta åldrad av tiden

utforskar  nya höjder

och sänkor hittar tjärnen

resans slutgiltiga mål

 




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 119 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-06-20 09:57



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Som texten känns utmärkt,
den även blev bokmärkt...
2021-06-20

    Noushin
Ojdå! Vackert!
2021-06-20
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP