Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det finns alltid.

ljus i all mörker.
om jag ser det.
från två olika sidor.
i mitt liv det mörka .
kan förvandlas i mig .
ljusa om jag ser det från.
två håll håll hela tiden
vi behöver det ljusa.
för att upptäcka livet.
i bland behöver vi .
vara tacksamma .
vara tacksamma hela tiden.
se det ljusa i ditt liv.
när mörkret kommer till mig .
. livet är sånt jag ser.
alt från två håll.
för att upptäcka kärleken sina kära barn alt.
inte bara gräva ner sig i sorgen över mina kära .
två söner som är i himmelen
jag bär dom med mig varje dag.
i mitt hjärta tack för dom åren vi fick-
skrev nu av birgitta





Prosa av siv birgitta.a. VIP
Läst 92 gånger
Publicerad 2021-06-20 13:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

siv birgitta.a.
siv birgitta.a. VIP