Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Junifobifundra

 

 

Vore det inte

för fästingarna skulle

jag lägga mig i

gräset varje stjärnklar natt

lyssna på bruset från dem

 




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 103 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-06-20 14:18



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Ljuden fäster sig så lätt, lyssnande kan vara så nätt, i gräset vilar gärna sig stolen, på den ligger katten i solen, lyssnar till skogens sus helt mätt...
2021-06-21

  Larz Gustafsson VIP
Där var den, ja.

Fästingar...Fasa!
2021-06-20
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP