Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På den gamla goda tiden

En doft som för mig tillbaka.
Kanske till sena nätter på Dixie Queen.
Kanske en kyss eller två till
tonerna av The Power Of Love.
Kanske till hånglet vid garderoben.
Parfymens ädla diamanter.
Kanske en mode grej.
Vad vet jag.
Det jag däremot vet.
Den mest förförande doft.
Alltid varit.
Alltid kommer vara.
Den manligaste doften.
Av dem alla.
Fahrenheit.





Fri vers av Black raven VIP
Läst 103 gånger
Publicerad 2021-06-20 16:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP