Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Kände för att skriva av mig några aggressioner som jag helst skulle önska kunnat göra dramatiskt med och av, tyvärr är jag bunden av min egen rättskaffens känslor de får mig känna egen skuta går i kvav. Att paddla är av nöden.


Fritiolfo så tröstlös är





Du får med mina känslor sakta leka
som över sakta eld dem ses steka
hjärtat mig du får slita fritt itu
härja och strula får i detta nu

men när du själv tröstlös sedan
kallar du på mig alla redan
när sviken du dig känner
då du efter mig särskilt ränner

så kan det orättvis kännas just
när du själv har en sådan lust
att kila runt och glatt leka som
får du ej plötsligt vara med alla 'dom'




Bunden vers (Rim) av lodjuret/seglare VIP
Läst 92 gånger
Publicerad 2021-06-22 12:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP