Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En tripp ut i skärgården

Som glittrande silke

Över vågors dynamiska
rörelsemönster

In mot nästa hamn

När en tropisk dag
inväntar kvällens
svalka

Skärgårdsbåten
bullrar,brummar

På väg in mot
stadskajen

Där väntar stadens park
med grönska och vila

Innan resan hem
med pendeltåget

Och minnet av en
skärgårdstripp

Som nu är till ända






Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 131 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-06-22 18:07



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Fint om vår underbar skärgård
2021-06-23

  Larz Gustafsson VIP
Där är vi helt överens, ULJO.
2021-06-22

  ULJO
Havet är fantastisk
2021-06-22

    Lena Staaf VIP
En härlig resa! Det känns som att jag vore med.
2021-06-22

  Larz Gustafsson VIP
Sådant behöver man. Verkligen.
2021-06-22
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP