Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


lodjuret/seglare har skrivit en kommentar på din text Sömnlös. Av Jan Widströmer. En drömmar är som tur är mardrömmar, dem kan en människa vakna ur och tänka, 'ack det var bara en dröm', som tur den ej med verklighet förbunden.


Kommentar på en text (2172) ord på rim




En del människor läser in i boken
den stora svarta som väl bara token

i god tro säkert i universum eget där
finner sina ägor o sin spargris så kär

om blott en kunde vinna egna ödet
på den sköra essens här o i det stödet...




Bunden vers (Rim) av lodjuret/seglare VIP
Läst 124 gånger
Publicerad 2021-06-23 21:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP