Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Jag hör någon andas, kan det var jag? Det är väl bara jag på platsen? Eller har min skugga slagit med mig följe?


Närapå ingen resa till Borås den dagen






Erika är en av den verkligt få tillverkare
av grytslevar till rävar,
vilka aldrig givit ut en klokbok,
kokbok eller ens spelat an dra fiolen i en

damorkester komponerande overtyr
för fotboll eller ens fotbollens försvarare
o tillskyndare samt på
el in it ni vou, varande s pelare.

0

Igår, Straw in ski i deed one Jansson lockelse.
Den mest goda av dem hittills troligen.
Dä bler grunsåker te.

Å stedatt har vi gjort å fejnt besuk blire
om de bare går som e ska
nupå självaste midds Omar.

Vi four inte flyga med matta idag
för de e golvdrag
i lingon boda idag.




Prosa (Fabel/Saga) av lodjuret/seglare VIP
Läst 132 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-06-25 13:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP