Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


EN NY DAG MED NY NÅD

En ny dag med ny nåd ska komma

Förlåt att jag handlade fel!

Din nåd fostrar fram en förändring

Och ångest är inte min del

En ny dag med ny nåd från himlen

Från Honom som skapade mig

Ty än finns det tid för försoning

Mitt hopp, käre Gud, står till Dig

 

LARZ GUSTAFSSON 25/6 2021




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 108 gånger
Publicerad 2021-06-25 19:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP