Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Råa diamanter

Kittlande fjäder.
Den omättade förförelsen.
Söker den tunnaste delen av huden.
Vill ha mer.
Än blicken som så ogenerat tar för sig.
Känner regnets svalkande droppar på upptäcktsfärd.
Det var din lek med den smältande isbiten.
Med tunga som av rosenkvarts.
Kärleks stenen finner sin egna väg.
Du berättar noveller.
De endast skrivna för mig.
Vill jag tro.
Vill jag hoppas.
När det är min tur.
Jag vill visa.
Hur det är att bli förförd.
På mitt sätt.
Och hoppas.
Att du stannar.
För evigt.
Om än för evigt.
Är.
För en stund.




Fri vers av Black raven VIP
Läst 84 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-06-26 12:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP