Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


© Ur "Dialogerna"


MÖRDARKLUBBEN

Är det här man lär sig mörda ?

-Som vi utlovat i vår benämning
på klubben så innebär det i för-
troendeingivande syfte att vi all-
tid håller vad vi lovar och att
ingen medlem lämnar klubben
levande.

Det låter som en självmordsklubb !?

-Nähäda, de är de inte alls det
utan ett medlemskap här är på
livstid.

Men va gör ni då ni mördar då ?

-Vi har mördat poliser, socionomer,
kommunpolitiker, åklagare, domare,
advokater, psykologer, präster,jour-
nalister, hästskojare och andra
chalrataner genom ordens giftigaste
sanningar så de som träffats blivit
av med heder och ära som de inte
förtjänat och därmed blivit uppsagda
från sina tjänster varav en del helt
enkelt valde avsluta sina liv,
vilket i viss betydelse varit mördar-
klubbens förtjänst som enbart verkat
i sanningens och rättvisans tjänst
samt för demokratins upprätthållande,
där vi alltid fullföljer det vi påbörjat,
vilket oftast slutar med mord där ordet
är mordvapnet.

~




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 133 gånger
Publicerad 2021-06-27 11:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP