Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
lodjuret/seglare har skrivit en kommentar på din text Livet för en limerickare... Av en rätt känd skapare av rim, En Eva-Britt. Själv skriver jag mer medelmåttiga texter, för att int i onödan tävla med solen och stjärnors glans.


Kommentar på en text (2635) rimligen






I en skog eller trädgård svinens galtar,
skadskjuts i foten om de haltar,
går de sedan på svinig export,
till där det är sådär som extra torrt,
men kanske är det för hett för dem i Gibraltar?




Bunden vers (Rim) av lodjuret/seglare VIP
Läst 90 gånger
Publicerad 2023-09-22 20:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP