Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Mera aktion, Jackson! 'Det måste hända något?' Jomen, händer gör det, ibland litet för mycket. Haltar rimmen i smedens hand, det är värmen som hettar, trots hjärtan ställda i brand...


Även en mygga kan retas






Vem vill smeka någon annans arm
äta smäktande bär från frestelsens mage
lapa morgonens grädde från ens barm
kyssa en gryningens mun
dricka nektarns lockelser ur kärlekens brunn
möta upphetsningens hals under krage?




Bunden vers (Rim) av lodjuret/seglare VIP
Läst 143 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-06-29 11:09



Bookmark and Share


  ULJO
Den som är kärlekskrank vill..............
2021-06-29
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP