Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag förlåter dom som kallade min son jim.' för en värdelös tjockis. han var sjuk . blev tjock han berättade det för mig innan han dog hur dom behandlade han , kom i håg alla människor är lika värde


hatstormen

vem är det som hatar.
inte jag jag hatar ingen.
hatar man någon .
så blir livet förpestat.
av onda känslor och hat.
det bästa att ge förlåtelse.
kärlek till alla.
man får mycket igen.
se glädjen lysa i nån annan.
tänk vad skönt att bara älska.
ja just alla som är olika.
tänk vad mycket glädje,
du kan ge och få.
jag har hatat hatat.
mannen som gjorde min son dog.
i en bilolycka han blev inte ens 23 år.
till sist mår man så dåligt .
att man inte orkar leva.
då ringde jag mannen gav förlåtelse.
måste förlåta det var en olyckshändelse.
ge förlåtelse blir du själv för låten för alt .
skrev nu i dag av birgitta




Prosa av siv birgitta.a. VIP
Läst 101 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-07-02 11:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

siv birgitta.a.
siv birgitta.a. VIP