Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Selektiv minnesbagatell?

 

 

Minns vad hundarna

hette men inte namnen

på deras mattar




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 80 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2021-07-02 14:06



Bookmark and Share


  Monica Lindgren
Hundarna är de väsentliga - inte deras mattar! Fast de brukar vara trevliga.
2021-07-03

  Staffan Nilsson

Hmmm ...

2021-07-02
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP