Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Julifundra 3

 

 

Lågsniffande plan

på väg till Bromma skrämmer

fåglarna buller

skrik och skrän hör staden till

bara stå ut tiga still




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 128 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2021-07-02 14:21



Bookmark and Share


  Monica Lindgren
Staden med sitt rika utbud på kultur och nöjen har sina nackdelar liksom det fridsamma landet, där man njuta av natur, tystnad - men inte mycket mer. Jo, frihet från mc-gäng och bus!
2021-07-03

  Staffan Nilsson

Det är inte klokt hur vi vänjer oss!

2021-07-02

  Larz Gustafsson VIP
Jag vistades en del på Bällstalundsskolan - mellan flygplatsen och Solvalla - när Maranata höll till där.
Märkligt nog tänkte jag inte ens på detta med flygplanen.
2021-07-02
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP