Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


ALLTING ÄR TILLÅTET INGEN GÅR SÄKER SÅ OSÄKRA EDRA PISTOLER

De flesta som försöker ge sken av
att de vill följa lagar och förord-
ningar vet med sig att de nödgas
bryta mot dem om det blir nöd-
vändigt när överlevnadsinstinkt
och egoism gör sig påmind.

Rövarkulan är sig lik där
människans sanna jag ger sig
tillkänna genom att röva och
slakta så mycket de kan för att
segraren ska skriva historien.

~




Övriga genrer av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 137 gånger
Publicerad 2021-07-03 08:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP