Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Brasklapp

 

 

Intellektets kamp

mot känslan av att allt känns

fel känns inte rätt

då hjärtat brinner av lust

utgår hjärnan med förlust

 

tropiska nätter

på stadens gator parker

och torg firar vi

livet bortglömd är all sorg

som följt i pandemins spår

 

social distans

ett minne blott närhet med

kramar och kyssar

smakar gudagott lev nu

men glöm inte de som dött

 




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 116 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-07-03 14:37



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Biskop Brask.

Ja, det är härligt att man börjar släppa på restriktionerna.
Förhoppningsvis slipper jag munskydd när jag ska besöka Hälsocentralen den 20/7 och 27/7.
Tidigare har de varit MUN-damentalister, och krävt att man ska bära de där ångestmunkavlarna.
2021-07-03

  lodjuret/seglare VIP
Lennart hade en gitarr men kunde inte spela på den. Lena hade sin sångröst, bara att den var hellre än att den höll. En del människor såväl kan skriva en text och faktiskt gör det, andra har åtminstone lusten.
2021-07-03
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP