Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I fablernas värld...bagatell

 

 

Tvi tvi tvi en svart

katt går över vägen med

svansen i luften

vem bryr sig om en gammal

man med spatserkäpp och hatt

 

kvinnans i fönstret

ovanför utbrister högt

jävla skitgubbe

tömmer en hink skurvatten

skit skit skit på slokhatten

 

en molnfri dag på

Söder slutar med att en

gammal man drattar

på ändan och faller tungt

i rännstenen och blöder

 

tragikomisk nog

kom den svarta katten och

satte sig ner vid

mannen med hatten han dog

i ett allergiskt anfall

 

epilog kvinnan

fortsatte med bestyren

stekte färsk strömming

kastade ut en rå åt

sin kära katt på gatan

 

 

 

 

 




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 86 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-07-03 19:57



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Märkligt nog går tanken till när vi som barn snodde rå strömming från strömmingsgubbens flakmoped och slängde till måsarna.
Ett förskräckligt ofog.
2021-07-03
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP