Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Julifundra 4

 

 

Natten dagens vän

i drömmen dör fienden

om och om igen

mörker och ljus hand i hand

pausar drömmarna ibland




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 194 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-07-04 08:33



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
Vacker text.
2021-07-04
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP