Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jordnära bagatell

 

 

Jordgubbar hallon

hjortron smultron bröstvårtor

en invasiv art

finns oavsett årstid för

den som har rik fantasi

 

fjärilar suger

nektar befruktar blommor

samt buskar och träd

polyamorösa som

få murkla och kantarell

 

sprids via nätet

snabbare än ord ovan

jord säger kanske

något om att det vackra

vi ser kommer inifrån

 

andas jorden ut

glittrar dagg i mosse och

lav sjunger träden

livets lov för mannen som

somnat i en bergsskreva

 




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 111 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-07-04 12:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP