Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


DET VAR DEN FEMTE JULI

Det var den femte juli

Vinden blåste i ett hår

Jag var en man i världen

som lämnat mitt i går

Ett synintryck passerade

men lämnade ett spår

Personligheten stod där

med en vindpust i sitt hår

 

Vackra Valboslätten

susar sommargrön förbi

Var finns toaletten?

Ska jag någonsin bli fri?

Äter på IKEA

Dålig ordning

Skaplig mat

Köttet tittar fram och

ropar ut sitt gamla hat

 

LARZ GUSTAFSSON 5/7 2021




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 114 gånger
Publicerad 2021-07-05 16:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP