Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


skör

 

 

 

yta

het

 

under sommarens tak

är du en skugga i mig

 

svalkar

 

ett exploderande hjärta

med sitt flöde under hud

 

i mötande värme inifrån

och orden som är

 

pulserande

 

 

 

 

 




Fri vers av in effigie VIP
Läst 185 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-07-05 17:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

in effigie
in effigie VIP