Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trädgren

Trädgren mellan rot och löven
Både blinda och döva alla sinnen
Kämpar hårt utan paus och trötta minnen
Vaknar i hoppets sken
Obekanta röster på stranden
Obegripliga ord smeker själen
Änglarna sträcker hand mot himlen
Hjärtslaget ökar i takt efter visslingen
Vita duvor stirrar på marken
Vingarna speglar elegansen
Trädgren mellan rot och löven
Både blind lydnad och talande för döva öron
Kräver besvikelse och trötta offren
Ödets lekar får vänta till evigheten
Heliga ljudet speglar floran av romansen
Inre orkaner strålar ljuset och värmen
Slutar saknaden av passionen.





Bunden vers (Rim) av Ahmed Maden VIP
Läst 126 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2021-07-06 16:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ahmed Maden VIP