Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

himmelen tänder ljusen.

jorden släcker den.
det var någon människa ,
som släckte glädje och kärlek.
men värmen lever vidare,
genom dom som tror och älskar,
älskar alt det finna.
dessa människor sänder.
kärlek och glädje.
som en dag skall förändra vår jord.
att älskar alla.
hjälper alla människor.
slutar at vara hatiska och avundsjuka.
för onda tankar föder onda tankar.
goda tankar föder kärlek.
vad nöjda med vad du fått i livet-
man kan inte få alt.
tänk alla äger inte kärlek.
det finaste på vår jord.
skrev 6.7 2021 av birgitta




Prosa av siv birgitta.a. VIP
Läst 90 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-07-07 12:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

siv birgitta.a.
siv birgitta.a. VIP