Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

osynliga skuggan.

du är den osynliga skuggan.
som går där bredvid mig.
som ger mig hopp.
att klara detta nu.
har varit ute med hunden.
har ont i benet foten.
har haft det ett par månader.
tack vare en olydig hund.
har gjort illa ryggen.
jag kommer knappt ur sängen.
kommer knappt upp när jag .
sätter mig så är det nu.
när man aldrig tänker sig för.
tur att den osynliga skuggan .
följer bredvid mig hela tiden.
du ger mig mod att orka.
tänker kunde jag lära mig gå.
2016 när jag fick stroke .
jag har blivit bra nu.
men jag är en olycksfågel.
tar dan som den kommer.
det är bara att kämpa på.
tack gode gud tack änglar tack alla som ger varandra. kärlek
det förändrar vår jord. skrev nu av birgitta




Prosa av siv birgitta.a. VIP
Läst 96 gånger
Publicerad 2021-07-08 10:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

siv birgitta.a.
siv birgitta.a. VIP