Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Himlens aura

Försök känna mig.
Iallafall min kärlek.
Du ser stjärnorna.




Bunden vers (Haiku) av Black raven VIP
Läst 87 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-07-08 21:51



Bookmark and Share


    tramp
7nde himlen typ ? :-) bra text !
2021-07-08
  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP