Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

värdefulla du.

Längtan efter någon som du,
Aldrig att förglömma.
att få vara med dig här o nu.
En värdefull tanke.




Fri vers av Mid_Natt
Läst 445 gånger
Publicerad 2006-07-25 18:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mid_Natt
Mid_Natt