Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


Våra drömmar


Vad vore vi utan våra drömmar
att luta oss emot
varje gång samhällets sammanbitna vilja
strävar efter oss sönderbryta
och knäcka varje ben i vår heliga kropp
vi brister i högan jämmer går ner på knä
vrålar mot skyn

Riv ner avgudarnas troner
dränk dem i den stinkande dyn

visst drömmer väl alla om
fred och försoning där inga krig fanns
bara solsken och fågelsång
och att våra nakna fötter över gröna ängar
blir de enda spår efter oss där vi går
och att varje morgon brister
euforiska glädjeackord




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 83 gånger
Publicerad 2021-07-13 09:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP