Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blodmåne

Ylandet tystnat.
I prärievargens famn.
Jag finner mig själv.




Bunden vers (Haiku) av Black raven VIP
Läst 100 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-07-09 10:44



Bookmark and Share


  Linil VIP
Kan inte säga att allt i texten är uppenbart för mig, men lägger in mina egna tolkningar om känslosvall och ro.
Tyckte om den.
2021-07-09
  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP