Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hotell för de minsta

Insektshotellet
är så gott som fullbelagt.
Bra där, Biltema!




Bunden vers (Haiku) av Cikoria Blå VIP
Läst 153 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-07-09 12:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Cikoria Blå
Cikoria Blå VIP