Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kärlekens flod.

du rinner i mitt blod.
när jag tänker på dig i min dröm.
är du god och öm.
blodet rinner och rinner.
hela förståndet försvinner.
är du där där du.
vil bara vara nära dig nu.
jag tänker på dig varje stund.
får på natten aldrig en blund.
jag om framtiden inget vet,
du är min största hemlighet.
jag kan dig aldrig glömma.
hopps att du är den ömma.
när jag tänker var finns du nu nånstans.
jag följer efter dig som en svans..
undrar om du fin på vår jord.
bara vi skulle förstå himmelens ord.
det finns både sorg och smärta.
långt inne i mitt hjärta.
skrev nu.
av birgitta




Prosa av siv birgitta.a. VIP
Läst 95 gånger
Publicerad 2021-07-10 11:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

siv birgitta.a.
siv birgitta.a. VIP