Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Så blev det med eget boende, i vissa områden bor det dubbelt så många än de som är skrivna där.


Invandrarnas ”eget boende”

Eget boende skulle det vara
för familj och barnaskara
Vad blev det av det
en förskräcklig trångboddhet
Vi samsas tolv i en liten lägenhet
det är vår belägenhet
Men hyran för innehavaren blir låg
förresten, han är min måg
som det mesta tar
en liten skärv för oss blir kvar




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Kungskobran VIP
Läst 134 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-07-11 18:58



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Så är det vi har noll koll, förskräckligt
2021-07-12

  Öknens Ros VIP
På en adress kan uppemot 50,eller flera vara skrivna på samma adress. Tror UG hade ett program om det. Hur den ekvationen går ihop vete gudarna. Reagerar inte Migrationsverket på sådant?
2021-07-12

    Sefarge VIP
Så blir det också som det blir.
Med sidoresultat som upprör
Folk. Orsaken verkar dock ej
Intressera allmänheten sär-
skilt mycket? Bra upplysande
Fackla!

2021-07-11
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP