Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ljuva Stockholm

Står där stolt som stad

I gränder 

promenerar 

 på söders höjder

Ser ut över Rådhusets guldspira

En längtan så stark

En stad för alla 

Solen sänker sig över fjärden

Båtarna seglar i hamn

Slottet ligger nära gamla stan

Och nedan passerar folket

Kungsträdgården ligger väntar

På sin livlighet

Ljuva Stockholm ligger

i sommarens mitt punkt

Djurgårds färgan 

Kommer och går

Fläktande vindar djup

 




Fri vers av Fjellhuldra VIP
Läst 167 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-07-12 14:31



Bookmark and Share


  Niliboy
Ja, Stockholm är en vackr stad, där allt finns och där har jag bott i ungdomen!
2021-07-12
  > Nästa text
< Föregående

Fjellhuldra
Fjellhuldra VIP