Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livsbetingelser

alla liv har olika villkor
förbryllad över hur kan 105
bli kanske 5 salamandrar
"de kanske har utvandrat" sade
jag till trädgårdsmästardamerna
som fnissade
utan att veta hade jag tryckt på knappen
Googlade
de har blivit landlevande efter romläggning
och bor under stenar tegelpanna
Grenar en jordhåla
här gäller undvika tabuområde
inte underligt algerna växer
knappt någon mumsar
får vara försiktig med håven
ynglen kläcks mellan 10 -30 dagar
salamander kan bli 12 år
därför hade jag så många
vad gjorde man utan Google?




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 84 gånger
Publicerad 2021-07-12 18:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP