Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


LIVSLEDA I DÅRHUSET

Ännu en dag i dårhuset

Folk springer fram och tillbaka

Så nära som möjligt

Man ser på min glass

Men ni får inte smaka!

Det skriks och det skränas

Som apor på zoo

Men jag tror inte på darwinismen

Rätt som det är

ställer nån sig att glo

Där börjar så den dagliga schismen

 

Ännu en dag i dårhuset

Vad gör jag egentligen här?

Ännu en dag i mediabruset

I utarmningens trista misär

 

 

Ännu en dag med burkplockning

Konkurrensen är hård

Stress mitt i en trafikstockning

i en värld som behöver vård

Någon som gnäller på min stass

Någon går tätt intill

Nu vill jag bara åka hem

Staden är imbecill

 

 

LARZ GUSTAFSSON 13/7 2021




Bunden vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 83 gånger
Publicerad 2021-07-13 15:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP