Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Städernas koalor

Ser dig strandskata.
Din blick av vilsna vågor.
Snön återvänder.




Bunden vers (Haiku) av Black raven VIP
Läst 105 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-07-13 15:13



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Alla människor olika
därför texter därefter
tids nog skymmer
2021-07-14
  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP