Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Godmorgonkram älskade uggla<3


A nice cup of tea


sippar de välgörande dropparna
underligt vet du vad klokuggla
känns liksom tröstens ord behöves
kan det vara värmen?
morgonsvalkan 19 grader
dagen avslutas med 27
bästa tiden få något gjort morgonväkten
var ute igår kväll ändå tryckkokarvärme
nu rinner döda hudceller bort med tvål :D
längtan kan vara
min tvättkorg väntar på den nya tvätterskan
handtvättat mycket ändå
då ska du få se på lödder när hon kommer!

många har skrivit om temat demens
åskbollen arbetar på hemmet och säger
hon vill inte bli gammal i Sverige
faktiskt ett dåligt renommé
och hon studerar på distans för byta yrke
det blir stor förlust för alla boende älskar henne
hon ser alla, har alltid ett gott ord
vet vad varje behöver
hon gör allt för att förgylla den sista tiden
och har bred kompetens inom sjukvården
från sitt hemland hörde flera ruskiga incidenser
från arbetet som fick mig rysa
över okunskapen, tom jag hörde det var fel

Det är tragiskt se en älskad försvinna i dimma
många orkar inte ha sjukdomen hemma
undrar om de aning har, då de förlorar
hemmiljön påskyndas processen
dessutom vården hospitaliserad
och många sköts av oduglingar
ofta vikarier utan rätt kompetens
Glädjande en vän vars make blivit bättre
av ny medicin mirakel kan ske
bromseffekt stimulans och sin miljö
fast annorlunda då det gäller föräldrarna
förr i tiden tog barnen hand om dem
även under hösten
hoppas nu inte någon känner sig träffad
det är ett ömtåligt sår, alla känner skulden
inte räcka till hur gärna en vill.






Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 75 gånger
Publicerad 2021-07-15 05:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP