Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Morgonväkten




Det är då vi lyssnar till
silverstråken över morgonens strängar
och koltrastens koloratur

i morgonsvalkan skjuter
vi ut båten från land
greppar årorna
och ror ut till dagens möjligheter
ett fiskespö finns med på durken
och en korg med fikarast


ha en alldeles underbar dag




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 51 gånger
Publicerad 2021-07-15 06:18



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
hjärtekram önskar detsamma<3
2021-08-05
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP