Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kristall leende

Flagnande lycka.
Den som bedrog tilliten.
Jag minns urgröpt regn.




Bunden vers (Haiku) av Black raven VIP
Läst 120 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-07-16 15:19



Bookmark and Share


  angela Täubert fd Jansson VIP
Urgröpt regn? är det att jämföra med urkramad apelsinsaft?
Båda uttrycken ger en mycket att fundera över.
2021-07-17
  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP