Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


Fiskelycka


Är det till att meta Baylie´s
Kunskapsfiske
eller en livad lax

nog måste vi berika oss
då vi legat i ägg eller idé
dyker upp med tofsar i håret
och ett smil i mungipan
muttrande rappakalja

godmiddagblues älskade uggla<3




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 59 gånger
Publicerad 2021-07-17 12:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP