Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag är lycklig

när jag gråter.
när du mig förlåter.
vad jag säger och gör.
till en dag jag dör
du renar alt i mitt sinne.
allting jag har i mitt minne.
glad att jag får din tro.
så att jag i mitt hjärta får ro.
du har hjälp mig mycket i bland.
när jag fått din tro din hand.
i bland har jag svikit dig.
men du ger kärlek till mig.
varje dag jag vaknar opp.
när jag har glädjen i min kropp.
vad du ger mig.
jag ser inte dig.
du ger mig hoppet och tro,
du i mitt hjärta bo.
mina känslor går upp o ner.
när jag sitter och ber.
varje dag jag läser bibelns blad.
känner jag glädje gör mig glad.
som finns till för os alla på vår jord.
bara alla skulle läsa dessa ord.
tack för all mina kära-
skrev i morse av birgitta




Prosa av siv birgitta.a. VIP
Läst 91 gånger
Publicerad 2021-07-19 11:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

siv birgitta.a.
siv birgitta.a. VIP