Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nattmusik

 

glädjen skriver orden sig själva

sorgen bär bördorna

tvagar sig med skulorna

går det annat känna än förakt

över dem som skapade denna pakt

jordens murklor sköna

men alla dess dårhushjon

en vedervärdig skröna

 

föddes ren och ren som jag vandrat över fjällen

inga remtyg eller selar binder kvällen

trälarna dem blinda

vinden blåser dem förbi, skola det alltid göra

och naran blåser bleckflöjt i vinden

 

 

 

 

 




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 65 gånger
Publicerad 2021-07-20 11:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP