Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


så befriande tankar svävar

 

befriade fåglar på starka vingar

hur kunde jag anat

hur viktiga varje bokstav och ark sparade

varje foto luta minnet emot

solen breder ut sin fjäder

över bondens åker

vältad ångar av fukt

och där på gårdstunet

står kvar jordiga träbottnar

efter dagens slut




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 81 gånger
Publicerad 2021-07-20 11:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP