Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


FÖRMAKSFLIMMER?

Kvinnan föder grensle över grav

Sommaren går havande med höst

Plast och gifter fyller våra hav

och det brusar konstigt i mitt bröst

 

LARZ GUSTAFSSON 20/7 2021




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 160 gånger
Publicerad 2021-07-20 20:04



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Starkt!

2021-07-20
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP