Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Ibland säger fantasin bara som stopp, andra dagar tycks den vara så lagom på topp, tidning och aktiers utdelning slår visst rekord, ändå känns det kymigt om någon som saknar ord, gryning väl följer då solen gå opp.


Dagens rim 2018 06 17






Jag såg en stjärna på staden idag,
det menar du inte att vad för slag,
på natten de tindra romantiskt så
i arm på arm de förälskade sägs gå
kanske växlar de kyssar i våta omtag




Bunden vers (Rim) av lodjuret/seglare VIP
Läst 124 gånger
Publicerad 2021-07-21 00:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP