Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Julifundra 9

 

 

Det som varit är

förbi det som kommer är

ett oskrivet blad

drömmer om hur det ska bli

att en dag känna mig fri

 

från det som varit

och bara vara i mitt

vara i nuet

och skriva om gårdagen

en hägrande fantasi




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 96 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2021-07-21 12:05



Bookmark and Share


  angela Täubert fd Jansson VIP
We create our own tomorrow
by what we dream today...
skrev någon för längesedan.
2021-07-21
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP