Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Utsikt från en hamn


En skonare på glid
i frihetslängtans tid

Bilden av skeppet
därute på det stora
vida hav

Seglaren som
aldrig går i kvav

Bara fortsätter
allt längre ut mot
horisontens rand

Det är en
frihetstanke
Att unna sig själv
ibland

När man står där
så tryggt förankrad
i någon hamn

Och spanar ut
över över den briggens
fortsatta färd

Till en plats där du själv
inte är






Bunden vers (Rim) av Lottie Ålhed VIP
Läst 107 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-07-22 09:28



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Briggen Tre Kronor ett fantastiskt skepp,
Jag är med i föreningen och har sponsrat bygget.

2021-07-22

    Lena Staaf VIP
En bild av frihetslängtan!
2021-07-22
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP