Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

livet rinner bort.

i månad sen midsommar,'
när jag fyllde år.
livet rinner bort,
som en flod försvinner,
rinner rinner bort.
från mig vad har jag.
förlorat två barn.
vara nöjd tacksam.'
bara att kämpa på.
en dag är alt detta slut.
var finns det då.
då är jag bara .
ett minne blott.
för alla mina kära.
här på jorden.
var tacksam för din dag.
att du har fötts. alt du fått uppleva.
det viktigaste på jorden. kärleken ja kärleken.'
till alla det lyser upp vår jord.
skrev i morse klockan 6.
av birgitta




Prosa av siv birgitta.a. VIP
Läst 82 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-07-23 10:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

siv birgitta.a.
siv birgitta.a. VIP