Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tittar på dig ,

du är den gulligaste.
mannen jag vet,
du är min stora hemlighet.
ingen ingen vet.
det är där för .
du är minn stora,
stora hemlighet.
jag känner värme ,
värme när jag .
tänker tänker på dig.
måste tänka på mina.
kära alla minna barn,-
men ändå finns du där.
det är det som är .
minstörsta största hemlighet.
måste sluta tänka på dig .
du vet du vet.
finns ingen framtid .
bara drömma om .
en man som finns .
där du är min hemlighet.
skrev 22,7 2021 av birgitta




Prosa av siv birgitta.a. VIP
Läst 68 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-07-23 11:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

siv birgitta.a.
siv birgitta.a. VIP